Markant Verkeersschool

Opleidingen

Hieronder een overzicht van de categorieën die we aanbieden

Auto

Ben jij 16 jaar en wil je al beginnen met rijlessen? Dat kan! Onze Rijopleiding auto is de basis voor een veilige toekomst op de weg. Rijles moet leuk maar vooral ook leerzaam zijn. Je lest bij ons in stappen, en krijgt privéles van een vaste instructeur!

Motor

Motorrijden is één van de meest voorkomende gemotoriseerde hobby. Gedurende de opleiding leert u niet alleen om het examen te behalen, maar vooral om veilig deel te nemen aan het verkeer. Een stapsgewijze opleiding in een aantal dagen, of in losse lessen!

Aanhanger

Heeft u een aanhangwagen van meer dan 750 kg? Dan heb je al snel rijbewijs BE nodig. Onze rijopleiding BE wordt precies op uw wensen afgestemd. Een stapsgewijze opleiding in 1,5 dag, of in losse lessen!

Vrachtauto/Bus

Ook de beroepschauffeur is bij ons aan het juiste adres. Door de toenemende complexiteit van het verkeer zijn er hoge eisen gesteld aan de vakbekwaamheid van vrachtautochauffeurs. Onze Rijopleiding Rijbewijs C leidt je op tot deze vakbekwaamheid!

Markant heeft zich sinds 1978 ontwikkeld tot dé verkeersschool in de Kempen en omstreken. Naast particuliere opleidingen (auto, motor, aanhangwagen) kunt u bij ons ook terecht voor beroepsopleidingen (vrachtauto, autobus, aanhangwagen). Bent u een goede opleiding waard? Dan bent u bij Markant aan het juiste adres. Niet voor niets zijn wij gecertificeerd met een 3 sterren Bovag-label. Naast rij-opleidingen verhuren wij ook motorfietsen; van 600 t/m 1800 cc, van super sport tot cruiser!

Ons Team

Ons familiebedrijf bestaat uit gedreven professionals die altijd voor u klaarstaan. Met veel enthousiasme gaan we u zo goed mogelijk begeleiden tijdens de rijopleiding.
Uploaded image

Francois

Rij-instructeur
Francois houdt zich vooral bezig met administratieve taken en het voeren van gesprekken. Daarnaast is Francois gespecialiseerd in het geven van rijlessen voor vrachtauto en bus.
Uploaded image

Margo

Rij-instructeur
Margo geeft full-time rijles op de auto. Haar specialiteit is het geven van rijlessen aan mensen die moeite hebben met autorijden.
Uploaded image

Stefan

Rij-instructeur
Stefan geeft full-time rijles. Naast auto, vrachtauto en bus is Stefan gespecialiseerd in het geven van motorrijles.

Reviews

Bent u geïnteresseerd om een rij-opleiding bij ons te volgen? Neem dan contact met ons op. We plannen dan een vrijblijvend gesprek in dat ongeveer 45 minuten duurt. In dit gesprek krijgt u een duidelijke uitleg hoe onze opleiding verloopt en waar u rekening mee moet houden. Daarnaast worden al uw vragen beantwoord en kunnen wij de opleiding op uw wens afstemmen!